Alla nyheter

2022-04-28

Styrelsen

Läs mer
2022-04-25

Gå, rulla eller spring för mer pengar till Neurologisk forskning!

Neuropromenaden är tillbaka - 6 maj till 6 juni genomförs den årliga Neuropromenaden.

Läs mer
2022-04-11

Vill du prova på Rullstolsdans?

Att ALLA kan dansa oavsett funktion eller hjälpmedel, har blivit uppenbart för alla som följt Aron och Jasmine i Let's Dance. Nu har du möjlighet att prova själv!

Läs mer
2022-03-31

Situationen på Vintersol

På Vintersol finns mer än 55 års erfarenhet av rehabilitering. Anläggningen invigdes 1965 av en svensk stiftelse på Teneriffa som var övertygad om att det varma klimatet skulle vara positivt för neurologiskt sjuka.

Läs mer
2022-03-29

Ung i Neuro bjuder in till digitala föredrag om relationer och samliv!

Föredragen är gratis för Neuromedlemmar. Är du inte medlem är du ändå varmt välkommen – då kostar det 150 kr/ gång. Du blir enkelt medlem via www.neuro.se/blimedlem för enbart 360 kr/år

Läs mer
2022-03-28

Nödrop från kriget i Ukraina!

Läget i krigets Ukraina är akut. Ordförande Lise Lidbäck skriver: "När jag skriver till dig är över fyra miljoner människor på flykt undan det fasansfulla kriget enligt FN."

Läs mer
2022-03-28

Läs Reflex Magasin, vår medlemstidning digitalt!

Reflex Magasin är Neuros vällästa medlemstidning. Den är väl spridd över landet. Magasinet riktar sig även till beslutsfattare och professionellt verksamma inom områden som påverkar livet för personer som lever med neurologisk diagnos med större eller mindre funktionsvariation.

Läs mer
2022-03-25

Förening hjälper funktionsvarierade som flytt Ukraina

Hur är det att fly från ett krig om man har funktionsnedsättning, till exempel sitter i rullstol eller är svårt sjuk och vad finns det då för hjälp att få?

Läs mer
2022-03-14

Funkibator engagerar sig för Ukraina!

Funkibator arbetar med utvecklingsfrågor inom området funktionsnedsättning, men är som alla nu helt upptagna med att hjälpa personer från krigets Ukraina!

Läs mer
2022-03-09

Föreningskansliet i Göteborg flyttar under våren 2022

Neuroförbundet Göteborg satsar nu på en nystart och vidareutveckling av verksamheten i moderna, ljusa och fräscha lokaler på Gruvgatan 8. Det är med blandade känslor vi lämnar lokalerna på Södra Larmgatan/ Arkitekt­gatan där föreningen haft sitt kansli och stor del av sin verksamhet under 47 år.

Läs mer

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet