Neuropromenaden 2022 i Varberg och Falkenberg

Häng med på promenad du också!
Gå, rulla eller spring valfri sträcka med lag Team Varberg-Falkenberg

En halv miljon invånare i Sverige lever med en neurologisk diagnos.Trots det är det långt ifrån alla som vet vad neurologi är. Vi vill lyfta detta och samtidigt samla in pengar till forskning.

Ta med släkt o vänner, dom kan också bidra, man behöver inte vara medlem. Den 6 maj till 6 juni genomförs årets Neuropromenad i hela landet. Det går utmärkt att skänka en slant till forskning under hela perioden. 

I Neuro Varberg- Falkenberg träffas vi lördagen den 21 maj kl. 11. vid Ankaret i Varberg och söndag den 22 maj vid Ocean kl.11. i Falkenberg

Du anmäler dig  här och kan då också anmäla dig till vårt lag.

Fyll själv i valfri startavgift när du anmäler dig till lag Team Varberg - Falkenberg. Alla gåvor och startavgifter går direkt till neurologisk forskning.

Alla kan vara med. Alla får vara med!

För dig som inte kan promenera den 21 eller den 22 finns möjligheten att promenera själv på ett annat datum mellan den 6 maj till den 6 juni. Du gör din anmälan enligt ovan.  

 Kom ihåg att välja lag Team Varberg-Falkenberg !

 

Innehållsansvarig: Neuro Varberg-Falkenberg

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet