Flera händer som möts, i olika färg. Illustration.

Resor 2024

Här kommer lite förhandsinformation angående vilka resor föreningen planerar för nästa år.

Vi börjar med en resa den 17 april som vi kallar ”Ut i det blå”. Denna gång ska vi kanske försöka ta oss upp mot Halland och besöka några intressanta platser. Mer information kommer.

Den 10-14 juni planerar vi vår Sommarresa. Även 2024 kommer den att gå till vackra Bohuslän med Urban som chaufför och Bertil som vår trevlige guide, men med helt andra utflyktsmål än för 2 år sedan. Det bli bland annat Båttur till fiskeläget Åstol, besök på Klädesholmen, besök på Marstrand, besök på Repslagarmuseet, resa till Strömstad där vi tar båten till Koster och Kosterhavets nationalpark. På hemvägen besöker vi Botaniska trädgården i Göteborg.

Den 16 oktober är det åter dags för en tur med buss och planering pågår var vi kan tänkas styra vår färd. Det samma gäller Julresan den 4 december.

Mer information om våra resor och priser och anmälningar kommer i nästa nummer av Pigan som utkommer kring den 1 februari 2024. Vi håller på att söka fondmedel för att kunna subventionera resorna så mycket som möjligt för våra medlemmar och därför avvaktar vi med prisuppgifter. Vi vill ju att så många som möjligt ska kunna följa med på våra resor.