Hantlar styrketräning
Stärk både humöret och kroppen genom att träna utifrån dina förutsättningar och tillsammans med andra. Bild: Honka13, Pixabay.com.

Träning online med Rehab Resurs

Träning med Rehab Resurs i vår! Neuro Uppsala-Knivsta erbjuder i samarbete med Rehab Resurs i Uppland möjligheten att träna tillsammans med fysioterapeut och arbetsterapeut.

Rehabträningen fick pausas några veckor på grund av corona-pandemin men nu fortsätter vi online! Med hjälp av programmet Zoom och anpassad träning kör vi vidare med vårens grupper. Alla deltagare meddelas om hur och när online-träningen genomförs.

Det går att delta online från dator eller surfplatta. Det som behövs är en kamera och en mikrofon på utrustningen, och att programmet eller appen Zoom (gratis) är installerad. Instruktionen i filen här nedanför förklarar hur det går till.

Vi har 15 träningstillfällen under vårterminen, med start den 6 februari och avslutning den 28 maj. Medlemmar i Neuro Uppsala-Knivsta kan köpa ett subventionerat terminskort för 1000 kr. Om någon vill ansluta under terminen går det då att betala per träningstillfälle. Kontakta Neuro Uppsala-Knivstas kansli på tel. 018-56 09 26 eller neuro@c.hso.se  

OBS! Glöm inte bort att det går att söka pengar från Neuro Uppsala läns medlemskassa för rekreation och rehabilitering. Kontakta oss för mer information.