I samarbete med UHI (Uppsala handikapps idrott) Anpassad träning på Fyrishov med Rehab resurs

Neuro Uppsala-Knivsta ordnar i samarbete med Rehab Resurs AB i Uppland anpassad träning under ledning av fysioterapeuter.
Tillsammans blir vi starka!

Träningen är inriktad på styrka och balans och särskilt anpassad till dig med funktionsnedsättning. Träningspasset genomförs i Fyrishov som är tillgängligt för alla. Våra instruktörer är legitimerade fysioterapeuter (sjukgymnaster) från Rehab Resurs. De visar och förklarar tydligt de olika rörelserna och du kan ställa frågor efter passet om du behöver

Plats: Fyrishov tillgänglig lokal för alla

Datum: Tisdag 14 September till 30 November

Tid: 13.30-14.15 och en senare grupp 14.30-15.15.

Kostnad: 2000 kr/ person. Termin. Neuro Uppsala Knivsta Sponsrar med 1000 kr

Anmälan till kansliet

 

Träna som du vill

Det fungerar både att sitta och att stå och träna. Ledarna kommer att visa hur du kan göra olika varianter av rörelserna. Vissa moment görs med enkla redskap.

 

Träning tillsammans är kul och du gör det du kan och orkar i din egen takt!

Man behöver vara medlem i Neuro Uppsala Knivsta

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och för reservation för ändringar


Neuro Uppsala-Knivsta subventionerar halva terminskortet för sina medlemmar. Om du är medlem i någon av Uppsala läns intresse- eller lokalföreningar kan du söka pengar från Neuro Uppsala läns medlemskassa för rekreation och rehabilitering. Kontakta oss för mer information.

Varmt välkommen!

Neuro Uppsala Knivstas Aktivitetsgrupp

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet