Fotografi som visar två händer som håller på med ett broderi där det broderas YES i röda korsstygn på vitt tyg.
Var med i Handarbetsklubben online! Foto: cottonbro, Pexels.

Handarbetsklubb för alla

Neuro Uppsala-Knivsta startar Handarbetsklubben online. Vi träffas varje måndag efter lunch. Välkommen att vara med!

Trevlig tradition i Uppsala

Handarbetsklubben i Uppsala har länge ordnat träffar med temat ”Handarbete och Högläsning” tillsammans med Sävjabiblioteket. Klubben startades av Catharina Wedin och Helena Wall, två glada amatörer som älskar att handarbeta och pyssla och som båda är med i Neuroförbundet. Nu utvecklas konceptet av Neuro Uppsala-Knivsta och blir Handarbetsklubben online!

Tid: Måndagar klockan 13.00-16.00
Plats: Online       Klicka här för att delta i mötet.

Samarbetet med Sävjabiblioteket fortsätter och bibliotekarie Kee Lundqvist medverkar med en stunds högläsning lagom till fikapausen vid tvåtiden.

Ingen anmälan behövs. Du loggar bara in via länken när det är dags. Anslut gärna lite innan start så du vet att ljud och bild fungerar för dig.  

Kreativa tillsammans

Varje vecka ses vi för en stunds samvaro. Du kan sticka, virka, brodera, pula med luffarslöjd, karva i trä eller skissa på nya projekt. Eller göra någonting annat – kanske laga kläder? Välj själv det som passar att pyssla med! Och dela gärna med dig av goda idéer. 


Varmt välkommen!

 

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet