Anpassad träning online i zoom med Rehab Resurs i höst 2022, startdatum den 13 september kl. 13.30

Neuro Uppsala-Knivsta och Neuro Rehab C-län erbjuder i samarbete med Rehab Resurs i Uppland AB anpassad träning 1 gång/vecka under hösten. Vi tränar balans, rörlighet och styrka i lugn takt under ledning av en fysioterapeut och en arbetsterapeut.

Tid: tisdagar kl. 13.30-14.45 med start den 13 september 

Plats: online i Zoom. Länk skickas ut till deltagarna innan träningspasset varje vecka. Man kan delta från dator, surfplatta eller mobil. 

Kostnad för deltagare: 500 kr för 13 träningstillfällen
Neuro Uppsala-Knivsta och Neuro Rehab C-län subventionerar den faktiska kostnaden med 1000 kr/medlem.

OBS! Anmälan senast 6 september

Träningen är särskilt anpassad för dig med neurologisk funktionsnedsättning eller diagnos. Du kan träna stående eller sittande på stol eller i rullstol, och vissa moment görs med enkla redskap som alla har hemma. Träningspassen genomförs online i Zoom, som en livesändning tillsammans med deltagarna. Ledarna från Rehab Resurs visar och förklarar tydligt de olika rörelserna, och det finns möjlighet för deltagarna att ställa frågor under tiden. Du gör det du kan och orkar i din egen takt!

Hur går det till?
En introduktion med genomgång och av rörelserna kommer att hållas vid ett separat tillfälle innan träningspassen startar. Då finns gott om tid att diskutera och fråga om rörelser som passar just dina förutsättningar, och om vilka redskap som är lämpligast att använda.

Anmälan till Neuro Uppsala-Knivstas kansli senast 6/9 på e-mail: uppsala-knivsta@neuro.se eller på telefon 018-56 09 26

Tillsammans blir vi starka, hoppas att du vill vara med!

Vänliga hälsningar
Neuro Uppsala-Knivsta och
Neuro Rehab C-län

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet