Lediga Jobb

Annons om ledigt jobb som kommunikatör och intressepolitisk handläggare

Ledig tjänst som kommunikatör och intressepolitisk handläggare på Neuro Stockholm och Neuro Stockholms Läns gemensamma kansli.

Neuroförbundet är en ideell organisation som arbetar för personer med neurologiska diagnoser och skador. Neuroförbundets vision är ett samhälle där människor med neurologiska diagnoser har samma möjligheter och rättigheter som alla andra. Vi står för livslust, full delaktighet och stark framtidstro. Vi företräder ett stort antal diagnoser och stödjer och följer forskning inom neurologi. En förutsättning är att man som medarbetare hos oss delar de värderingar som kännetecknar demokratiskt uppbyggda folkrörelseorganisation.

Nu söker vi dig som, i samarbete med kansliet i övrigt, framför allt ska:

  • Arbeta med intern och extern kommunikation samt omvärldsbevakning. I detta ingår bland annat sociala medier och vår medlemstidning.
  • Arbeta med intressepolitiska frågor.
  • Vara med och utveckla föreningarna på sociala medier för framtiden.

Medlemsservice ingår som en naturlig del i all verksamhet. Arbete inom idéburen organisation och erfarenhet från arbete inom funktionsrättsrörelsen är meriterande.

Vår verksamhet grundar sig på tre hörnstenar.

  • Som Intresseorganisation påverka politiker, beslutsfattare och andra aktörer att utvecklingen leder till ett samhälle för alla.
  • Som Råd- Stöd och Serviceorganisation ge råd och stöd, anordna föreläsningar, kurser, resor mm.
  • Som Kamratorganisation är vår uppgift att se till att medlemmar kan träffas under trevliga former.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100 % tjänstgöring med 6 månaders provanställning. Vi har flexibel arbetstid med möjlighet till arbetstidsförskjutning för att kunna möta föreningarnas behov. Kollektivavtal finns. Kansliet har 5 anställda.

Intresserad? Hör av dig så skickar vi en befattningsbeskrivning!

Kontakta vårt kansli; telefon 08 – 720 29 40, stockholm@neuro.se eller till Kerstin Kjellin, ordförande Neuro Stockholm; mobil 073 – 142 60 85, kerstin.kjellin@neuro.se

Ansökan ska vara oss tillhanda senast 30 augusti.

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet