Sångcirkel startar i Östhammar, vi tränar på RTV och har gemensam middag

Hej alla medlemmar!1.
1.
Nu kan vi starta upp sångcirkeln igen! Eva Norberg spelar och vi sjunger för glädje och bra träning för andning m.m.
Studieförbundet Vuxenskolan arrangerar och därför är cirkeln avgiftsfri för medlemmar. Passa på tillfället att få sjunga ut…..
Vi träffas i Vinkelboda, mittemot Kommunhuset i Östhammar på tisdagar
kl. 16.30 – 18.00. Start tisdagen 4 april 2023.

2.
Glöm inte bort att du har möjlighet att träna i Roslagens Träningsverk (gamla Bowlan), Hallgatan 8 i Östhammar. Vi hyr deras lokal varje fredag kl 10-12.
Vi brukar träna på olika redskap, motionscykel, vår egen Motomed och spela inomhusboccia eller ha sittande gymnastik i grupp med instruktion från Vintersol via internet.
Dessutom har vi kaffepaus med beställt kaffe och smörgås från kommunens Dagliga verksamhet till en kostnad av 25 kronor.
För att få kaffe och smörgås behöver du anmäla dig till Siw tel. 076 0392952 senast kl. 12 dagen innan.
Första besöket är gratis och om du vill delta i fortsättningen tar vi en avgift för vårterminen på 100 kronor. Vi har fått bidrag från Neuro riks för delar av hyran och därför är avgiften så låg för medlemmar.
Vi hoppas så många som möjligt kommer och ser vad som finns i lokalen och är med oss och tränar. Vi har mycket trevligt dessutom…

3.
Onsdagen den 12 april kan du som vill följa med på gemensam middag på Sjökrogen kl. 16.30.

Välkomna!
/Styrelsen i Neuro Östhammar

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet