Res till Enköping den 4 augusti med Neuro Östhammar

Nu vill vi ut och se oss omkring igen! Alla medlemmar hälsas välkomna att följa med på en bussresa med Sundbergs Buss för att njuta av Enköping omtalade, vackra parker. Samtidigt passar vi på att få träffa Neuro Enköpings styrelse-medlemmar för att lära känna dem lite bättre och få ett gemensamt erfarenhetsutbyte som vi hoppas på att ha glädje av i framtiden.

Datum: Torsdagen den 4 augusti 2022.

Tider, avresa: Från Pålkällan i Östhammar kl. 09.00 (kom i god tid).
ev. påstigande i Gimo vid Vårdcentralen kl. 09.20 och i
Alunda kl 09:35.

Hemkomst: Alunda kl.17:55
Gimo kl.18:15
Östhammar kl.18:30

Via Uppsala (f.m-fika på bussen) kommer vi till Enköping där vi tar en tur med Parktåget runt staden med en guide som berättar både historia om Enköping och också om deras vackra parker som vi kommer att se under resan.

Efter drygt 1 timme på tåget är det dags för lunch på Stattshörnan.

Efter en god lunch är det dags att ta bussen ut till Sommarro som ligger nere vid Bredsand, som är en del av Mälaren. Sommarro är namnet på Funktionsrätt Enköpings föreningsgård, som hålls öppen med hjälp av föreningar och medlemmar som sköter om servering och utemiljön.
Här har vi möte med medlemmar från Neuro Enköpings styrelse som samtidigt bjuder oss på eftermiddagskaffe, innan vi åter tar bussen mot hemorten.

Kostnad: Neuro bekostar bussresan, men din kostnad består av förmiddags-kaffe, Parktåget samt lunchen = 325 kronor per person som betalas till bankgiro 5247-0515 alternativt Swish 123 023 5226 efter att du anmält dig. Kom ihåg att uppge ditt namn och ”Enköping”.

Anmälan: till Elsa Lundgren tel 070-953 41 48 senast 1 augusti alternativt till
E-post osthammar@neuro.se. OBS! Vid anmälan till resan anger ni om ni vill ha kött eller fisk till lunchen.
Vi tar max 30 resande (inkl. 3 rullstolar). Tyvärr finns det på Parktåget plats för endast 1 rullstol.
Nicklas Kleman från Neuro Enköping (också han per rullstol) har lovat att guida i parkerna de ev. övriga rullstolsburna deltagarna. Först till kvarn med anmälan gäller.
Om det av någon anledning blir alltför få deltagare så förbehåller vi oss rätten att ställa in resan.

Hjärtligt välkommen till denna efterfrågade bussresa!

Styrelsen för Neuro Östhammar