Den 8-12 maj pågår Neurologiveckan på UKK i Uppsala.

Neurologiveckan i Uppsala
Den 8-12 maj pågår Neurologiveckan på UKK i Uppsala.
Neuroförbundet är där!

Under Neurologiveckan håller Svenska Neurologföreningen sin årliga kongress. Neuroförbundet (både riks och lokala) kommer att finnas på plats i och utanför kongressen för att lyfta neurologin för en större allmänhet.

Passa på att träffa Neuro Uppsala län och Neuro Uppsala-Knivsta den 10 maj. Och passa på att höra en intressant föreläsning för allmänheten den 11 maj!

Veckans program
Med reservation för ändringar.

Måndag 8 maj 17.15:
Föreläsning med mingel för studenter, på Akademiska sjukhuset, Gunnelsalen (Psykiatrins hus, ingång 10) - om att forska inom neurologins område. Mingel från 17.15 och föreläsning från 17.45 Neuroförbundet bjuder på enklare förtäring, men i begränsat antal så först till kvarn gäller! Fri entré. Texten kommer att uppdateras.

Tisdag 9 maj - torsdag 11 maj:
Neuroförbundet finns med som utställare på UKK (öppet för konferensdeltagare).

Onsdag 10 maj 12.00 på UKK:
Neuroförbundet presenterar Neurorapporten och tillkännager vem som blir Årets Neuroprofil (öppet för konferensdeltagare).

Onsdag 10 maj kl 15.00-18.00:
Kom och träffa Neuro Uppsala-Knivsta och Neuro Uppsala länsförbund. Forumtorget, Uppsala. Uppvisning av rullstolsdans kl 16.45 samt kl 17.15.

Torsdagen 11 maj kl 18.00 - 19.30:
Missionskyrkan, Uppsala. Fri entré! Vad händer inom Neurologiskforskning och behandling? Föreläsning för allmänheten av neurolog Joachim Burman.
Hjärtligt välkomna!