Rosa bakgrundsbild

Anhörigträffar

Här följer info från Neuroförbundet:

Första torsdagen varje månad kl 19-20.30 är det anhörigträff för dig som är medlem i Neuro och som är anhörig/nära vän/kollega till någon som lever med en neurologisk diagnos eller symtom.

Varmt välkommen till vår anhörigträff som nästa gång blir torsdag den 7 april kl 19-20.30.

"Hur får vi till det? om relationer och sexualitet vid kognitiv svikt"  - det kommer Anna Carling, leg psykoterapeut med inriktning familjeterapi på Sexualterapeutiska Mottagningen Skåne, och Ann-Sofie Ek, leg sjuksköterska och sexualrådgivare inom Rehabiliteringsmedicin vid Skånes universitetssjukhus, att prata om vid kommande anhörigträff. Intressant och viktigt ämne! 

Anmäl dig här för att få länken till mötet https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZYrdO2hpj4oH9T0g-if2BoTmgCNz65sJQOr   Länken skickas till den mejl som du anger vid anmälan. 

Är du inte medlem i Neuro så kan du prova på att vara med vid något tillfälle. Därefter blir du enkelt medlem här https://neuro.se/blimedlem 

Än en gång - riktigt varmt välkomna!

frågor? kontakta föreningsutvecklare Anette Strandberg på 076-00 170 16, mejl 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet