Föreläsning Hjärnan är fantastisk!

Måndag den 30 maj mellan 18-20.30 på Villa Pollux håller Carina Holgersson en föreläsning om Hjärntrötthet - Min resa från extremt hjärntrött tillbaka till livet.

Upplevelse - Insikter - Strategi- Verktyg - Framgång

Carina Holgersson är ny ordförande i Neuro Halland. Från att ha varit helt frisk och en aktiv projektledare inom IT, få besked om en aneurysm (utbuktning på pulsådern upp till hjärnan). En förebyggande operation genomförs och lyckas men Carina vaknar upp som extremt hjärntrött. Nu 4.5 år senare är hon på upploppet att bli helt återställd. 

Anmälan sker till kansliet via telefon 035-10 50 24, mail halland@neuro.se eller via anmälningsformuläret längre ner på sidan. Anmäl er senast fredag den 27 maj. Kostnad för föreläsning är 50 kronor för medlemmar och 150 kronor för övriga. Det bjuds på kaffe och kaka. 

Vi önskar alla varmt välkomna!

Hej, roligt att du vill anmäla dig till vår föreläsning. Om anmälningsdatumet har passerat men föreläsningen inte har varit än, så hör av dig till kansliet via telefon 035 10 50 24 eller via mail halland@neuro.se så kan vi lösa det.