En kväll för hjärnan

”En kväll för hjärnan” onsdagen den 15 maj kl. 18-20 i Villa Pollux.

Kvällens innehåll:

MINDKICKER-JONAS. Rolig, peppande och lättsam aktivitet som stimulerar både fysiskt och mentalt med Jonas Fröjd från Mindkicker. Jonas höll i uppskattade pass vid Hjärnan i centrum i höstas samt stod för föreläsning o träning som togs emot positivt av Neuro Halmstads medlemmar i Villa Pollux i april. Funktionell och underhållande rörelseträning som främjar ens välmående utlovas!


Jonas Fröjd.

---

NEUROBAROMETERN 24. Neuroförbundets förbundskansli kommer, i samband med Neurologiveckan i Tylösand (13-17/5), och gör en avstickare till Villa Pollux för att bidra med information. Katarina Gustafsson (kanslichef) och Monica Klasén McGrath (intressepolitiskt ansvarig) pratar om arbetet på riksnivå.


Katarina Gustafsson.
Monica Klasén McGrath.

---
Vid eventuellt högt anmälningstryck från Kungsbacka och Varberg-Falkenberg kan det bli aktuellt med samåkning, där Neuro Halland i så fall står för buss (med Kungsbacka som utgångspunkt).

”En kväll för hjärnan” 15/5 arrangeras av Neuro Halmstad i samarbete med Neuro Halland och är öppen för både medlemmar och icke-medlemmar.

Vi bjuder på smörgåstårta o dryck.

Välkomna med er anmälan senast 13/5 till kansliet, tel. 035-10 50 24, eller mejla halmstad@neuro.se alternativt halland@neuro.se