Strannegården, Onsala.
Strannegården, Onsala. Arkivfoto från Neuroförbundet Göteborgs hemsida.

Avkoppling på Strannegården

Lunch, bad, cornhole, boule och fika på programmet när Neuro Halland besökte Strannegården i Onsala söndagen den 2 juli.

Sommarens medlemsresa gick till Strannegården i Onsala, Neuroförbundet Göteborgs rekreationsanläggning, beläget med havsutsikt vid Kungsbackafjorden. Strannegården är öppet nio veckor om sommaren med uthyrning inklusive 17 platser för personer med neurologisk diagnos/skada.

Söndagens dagsutflykt innebar avkopplande umgänge och utbyte av erfarenheter. Vädret var omväxlande, men det hindrade inte Neuro Hallands medlemmar – 22 stycken till antalet, från Våxtorp i söder till Kungsbacka i norr – att ägna sig åt valfri aktivitet: bad i tempererad pool, cornhole och boule.


Spelet cornhole testades och uppskattades. 


Boule ingick också bland aktiviteterna.

 

Heldag på Villa Pollux i Halmstad 24/8

Nästa större medlemsträff, som anordnas tillsammans med Neuro Kungsbacka, blir en heldag på Villa Pollux i Halmstad torsdagen den 24 augusti.

En anpassad buss kommer att avgå från Kungsbacka kl. 09.00 och sedan hämta upp medlemmar i Varberg och Falkenberg. Även Halmstads medlemmar är givetvis välkomna. På agendan boule, mindfulness, musikquiz och möjlighet att promenera utmed natursköna Prins Bertils stig. Lunch och fika för 150 kr. Tillgång till trädgård och sittplatser ute under tak.

Vid intresse att deltaga, anmäl er till kansliet på 035-10 50 24 eller mejla halland@neuro.se