Högsbo rehabbassäng
Högsbo Rehabbassäng

Egenträning Rehabbassängen Högsbo sjukhus

För dig som har egenträning/program från sjukgymnast och klarar dig helt på egen hand eller har med dig personlig assistent. Det finns endast en badvakt på plats, inga medhjälpare.

All idrott är inställd tills vidare pga. Corona pandemin

Vi hoppas att situationen snart förbättras i samhället. 
Håll i och håll ut!

Vad är Rehab-bad?

Personlig träning för dig som har ett program utformat av sjukgymnast/fysioterapeut. Du måste kunna genomföra programmet på egen hand eller med din personliga assisten. Det finns ingen instruktör närvarande under träningen, endast badvakt.  

Dag & Tid


Fredagar

Grupp 1: 10.00 – 10.45
Grupp 2: 10.45 – 11.30

Övrig info

Omklädningsrummen får disponeras 20 minuter före och senast 20 minuter efter den hyrda tiden så var noga med att planera ditt besök. Det är även begränsat antal som får vistas i omklädningsrummen samtidigt. Vi kommer att skicka ut särskilda hygienföreskrifter för vad som gäller före och efter bad.

Avgift: 50 kr/gång för medlemmar i Neuroförbundet Göteborg, 75 kr/gång för icke medlemmar som endast har tillträde i mån av plats.

Anmälan: Till Madeleine Kyllerfeldt på kansliet via tel. 031-711 38 04 eller via e-post: madeleine.gbg@neuro.se
Anmälan måste göras inför varje vecka så vi kan säkerställa tillgänglighet och säkerhet. Vi kommer att skicka ut särskilda hygienföreskrifter för vad som gäller före och efter bad.

OBS! Begränsat antal platser