Skärmdump från forumsidan. Foto.
Du kan testa redan nu!

Välkommen att diskutera på vårt nya forum!

Nu har Neuro öppnat upp ett digitalt forum för att möta behov av dialog, diskussioner och att dela erfarenheter för människor som lever med neurologiska diagnoser.

I Neuros forum kan man ställa frågor, svara och ge varandra olika tips. Vi kommer också att bjuda in experter som kan svara på frågor inom olika diagnoser vid ett par tillfällen varje år.

Vår ambition är att forumet ska bli en levande yta där man ger varandra stöd, hopp och framtidstro. I Neuros forum kan man vara anonym genom att välja vilket användarnamn och bild man vill. Ett alternativ till Facebook.

För att kunna skriva kommentarer behöver man registrera sig som användare och logga in. Vi välkomnar alla till vårt forum, såväl medlemmar i Neuro som andra intresserade.

Till att börja med har vi öppnat upp för fyra diagnoser; CP, MG, MS, SMA. Vi har också möjlighet att dela tips om böcker, resor och annat.

Gå in på neuro.se/forum redan nu för att bekanta dig med gränssnittet, läsa och kommentera.

Saknar du någon diagnos i forumet?

För att starta diskussion inom en diagnos eller ett symtom som saknas i forumet behöver vi en moderator. Som medlem i Neuro kan du anmäla ditt intresse att bli moderator till helene.landersten@neuro.se så får du veta mer.

Varmt välkommen!