Aktuellt@Neuro Malmö

Aktuellt och NeuroBladet är information framför allt medlemmar i Neuro Malmö och rent generellt till hela Neuro-Sverige.

NeuroAktuellt, eller Aktuellt @ Neuro Malmö (som den kommer att döpas om till för att inte blandas ihop med andra utgåvor med samma namn), är mer nyhets- och kalenderinformation. Innehållet är kortare och med mindre information och en liten behändig kalender. För att t.ex. sätta upp på kylen. Nya utgivningar kommer under inledningen av 2022, då även namnuppdateringen sker.

NeuroBladet i nuvarande form har 'lagts på is'

Som medlem i Neuro Malmö får du Aktuellt@Neuro Malmö via mejl eller i pappersform hemskickad i brevlådan. Om du får den som mail men gärna också vill ha en fysisk form, hör av dig till kansliet.

Föreningen kommer att satsa på att ge ut Aktuellt ca. varannan, eller var tredje månad. Utgivningarna är beroende på samhällssituationen, arbetsbelastning och aktivitetsgenomförande.

Ni hittar senaste och tidigare utgåvor via Aktuellt@Neuro Malmö i menyn till vänster.

Skulle ni ha synpunkter på utseende, innehåll eller om ni vill ha ett "fysiskt" exemplar, får ni gärna höra av er till kansliet. Antingen via telefon 040 - 12 59 59 eller malmo@neuro.se.

Innehållsansvarig: Neuro Malmö

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet