Neuropromenaden 2024 i Malmö

Neuropromenaden är tillbaka! I år är den dessutom tillbaka innan sommaren igen. Vi samlas i Pildammsparken i Malmö den 18 maj kl. 12.

Lördagen den 18 maj mellan kl. 12 och 15 träffas de som ville gå gemensamt med andra i Pildammsparken i Malmö i korsningen mellan Pildammsvägen och John Ericssons väg. Vi går sedan gemensamt ca. kl. 13. Se kartan för förtydligande.

Ingen anmälan eller anmälningsavgift behövs. Men skänk gärna till forskning. Du behöver inte vara Neuro-medlem för att komma till Pildammsparken. Vem som helst kan vara med. Det är bara att dyka upp.

Gå, rulla eller spring för mer pengar till Neurologisk forskning. Ta en promenad – ge en gåva. Du kan göra det ensam eller tillsammans med anhöriga, vänner, grannar, arbetskamrater eller till exempel med någon av Neuros andra lokalföreningar.

Du skänker till neurologisk forskning och registrerar dig enkelt till Neuro Malmös lag: https://egnainsamlingar.neuro.se/events/neuropromenaden-2024.
Bläddra till laget du vill stödja. I det här fallet 'Neuro Malmö' och skänk en gåva till forskning.

OBS! Ovanstående insamling innebär inte per automatik att du kommer till Pildammsparken, du bidrar till neurologisk forskning. Samtidigt stödjer du laget och den verksamhet vi bedriver.

Pssst. Du måste inte vara medlem eller promenera för att skänka till forskning. MEN ... du kan stötta den viktiga och fortsatta forskningen inom neurologi. Samtidigt som du stödjer laget och vår verksamhet.

För att dessutom bli medlem klicka > HÄR <

VÄLKOMNA

 

Innehållsansvarig: Neuro Malmö