Träna själv hemma eller i parken

I dessa tider där de flesta av oss måste stanna hemma och inte får träffa någon är det ändå viktigt att vi rör på oss. Här kommer ett antal förslag på träningsfilmer som du kan använda när du själv önskar det eller delta på ett online pass vid en bestämd tid.

 

Alla nyheter

2020-07-09

Gågata

Lagar och regler för rörelsehindrade

Läs mer

Rekreationsresa till Valjeviken

”För ett aktivt liv” 30 augusti—2 september 2020. Följ med till vackra Valjeviken i Blekinge!

Läs mer

MS-snack

Har du lust till lite MS-snack? Välkommen till gänget!

Läs mer

ALS-träff

Kommande träff i ALS-diagnosgruppen den 26/8 kl. 13

Läs mer
2020-06-14

Neuropromenaden

Neuro Malmö - vi ställer inte in vi ställer om!

Läs mer
2020-05-13

Träningstips

I dessa tider där de flesta av oss måste stanna hemma och inte kan träffa någon är det ändå viktigt att vi rör på oss. Därför ger vi förslag på träningsfilmer som du kan träna när du själv vill alternativt delta på ett online pass vid en bestämd tid.

Läs mer
2020-04-01

IT-fixartjänst från 70 år efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer

Fler äldre i Malmö får nu ta del av IT-fixaren. Tjänsten ska tillfälligt vara tillgänglig från 70 års ålder istället från 75 år. Skälet är den rådande situationen med spridning av coronaviruset där Folkhälsomyndigheten uppmanar personer över 70 år att begränsa sina sociala kontakter.

Läs mer
2020-04-01

Serviceresor i Malmö stad erbjuder ensamåkning för färdtjänstkunder

Som ett led i att minska smittspridningen av covid-19 och för att möta färdtjänstresenärernas oro för smittspridning kommer serviceresor i Malmö stad från och med den 3 april att erbjuda sina resenärer att kunna resa ensamma under vardagar och i mån av plats.

Läs mer

Nyfiken på Mindfulness

Nu erbjuder vi dig tredje tillfället av Nyfiken på Mindfulness kurs den 10 september mellan kl 14-16. Det är en fristående aktivitet så det går bra att prova för första gången eller delta vid alla tre tillfällen.

Läs mer
2020-03-30

Digitala möte och aktiviteter via Zoom

Vi är just nu i en pressad situation som förening eftersom många av våra aktiviteter sker traditionellt genom fysiska möten.

Läs mer