Neuro-aktiviteter

En liten samling av några övriga intressanta aktiviter och evenemang inom landets Neuro-familj.

- MS-snack

  • Vår 'systerförening' i Lund har en aktivitet och fysisk träff i sina lokaler i Lund. En aktivitet de har mellan kl. 14 och 16. Läs mer >>> här <<<.
  • Dessutom genomförs en online MS-snack i det södra projektområdet den andra onsdagen i månaden mellan kl. 17 och ca. kl. 19. Det södra projektområdet innefattande Skåne, Halland, Blekinge, Kalmar län och Småland. Läs mer >>> här <<<

- Stroke-snack

  • Den småländska lokalföreningen Neuro Jönköping Huskvarna kör ett online evenemang den sista måndagen i månaden mellan kl. 14 och 15:30. Om du är intresserad av att deltaga på denna onlineaktivitet kan du läsa mer >>> här <<<.

- Föreningsutveckling i södra Sverige

  • >>> Här <<< hittar ni många flera aktiviter inom området. Bland annat kan ni läsa mer om anhörigträffar och ung i Neuro.

- Digital NMD-fika

  • Har du, eller är du närstående till någon med neuromuskulär sjukdom (NMD)? I så fall är du hjärtligt välkommen till Neuro Jönköpings nystartade digitala NMD-träffar som vänder sig till alla Neuromedlemmar i hela landet. Läs mer >>> här <<< för länk till bl.a. online-evenemanget.

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet