Är du nyfiken på Mediyoga?

Vår medlem Åsa-Helena har precis utbildat sig till instruktör i Kundaliniyoga och medicinsk yoga.
Tillsammans varvar vi ner och ger oss själva en välförtjänt paus i vardagen.

Tre torsdagar i rad, med start den 8 februari klockan 17-18, har du möjlighet att delta via zoom. Passet tar cirka 30 minuter med tid för frågor och kommentarer både före och efter. Denna Mediyoga är skapad för sittande personer i stol, permobil, på golv eller annat. Passen kommer att varieras lite från gång till gång och du behöver inte några förkunskaper.

Allt du behöver göra innan passet är att sätta dig bekvämt i lätt meditationsställning (skräddare) eller den ställning som passar dig. Tänd gärna några ljus och gör det mysigt.

Länk för att delta https://us06web.zoom.us/j/82441589947

Vad är mediyoga?

Mediyoga tillämpas vid rehabilitering och för personer med fysiska hinder/skador eller med utmattning/utbrändhet. Mediyoga innehåller mindfullness, andningskontroll och meditation och är stressreducerande.

  • Fokus på andetaget
  • Långsamt och mjukt
  • Vila mellan övningarna
  • Varianter på övningar vid fysiska skador
  • Betonar att inte skada sig

Lite kort om Åsa-Helena

Åsa-Helena Ainhoa Bjärenäs. 42 år. Uppvuxen i Halmstad men malmöbo sedan 20 år tillbaka. Numera boende i Limhamn sjöstad

Föddes med Spinal muskelatrofi typ 3. Har även erfarenhet av utbrändhet och utmattning och drabbades även av diskbråck i nacken för 2 år sedan

Utbildad instruktör i Kundaliniyoga och medicinsk yoga

Ingen föranmälan behövs och alla medlemmar i Neuroförbundet är välkomna. Hör gärna av dig till oss på Neuro Malmös kansli på malmo@neuro.se eller 040-12 59 59 om du har frågor.

Varmt välkommen!