Zumbafröken Ljubica. "Ingen ska vara ensam i jul"

Julzumba online!

Kan man dansa juldanser sittandes? Välkomna till ett extra juligt Zumbapass på julafton klockan 14 tillsammans med vår Zumbafröken Ljubica, tomten och Neuro Malmö.
Detta vill du inte missa!

Hohoho!! Finns det några snälla Zumbaentusiaster?

Tillsammans kan vi alla vara med i Neuro Malmös friskvårdsaktivitet Julzumba. Var med online via Zoom på datorn, surfplattan eller telefonen.

Vänligen godkänn marknadsförings cookies för att kunna se videon

Det enda du behöver göra är att klicka på länk till Zumban så kopplas du upp till Julzumba online. Le, skratta och ha ett kul träningspass innan Kalle Anka och julmaten.

Detta är en del av ”Ingen ska vara ensam i jul” – som är digitala aktiviteter för alla under december månad.

Under hela december, lucia, julafton och nyårsafton arrangerar Neuros föreningar i hela Sverige digitala julaktiviteter för att bryta isolering och säkerställa att alla har tillgång till gemenskap och sociala sammanhang.

Oavsett om du gillar julen eller inte, så står den snart för dörren. För många är julen en tid för gemenskap och glädje, en tid att samla familjen. Men julen 2020 kommer inte att bli som tidigare jular.

Neuros enkät om pandemins effekter visar att bland våra medlemmar, människor med neurologisk diagnos, har 40% känt sig ensamma och nästan lika många, 36%, har känt sig oroliga. När pandemin nu fortsätter och sociala restriktioner består kommer den som upplevt oro och ensamhet under året att fortsätta göra det under juletid.