Bassängträning i Malmö VT-23

Vårens bassängträning börjar vecka 3 och pågår till och med vecka 22.

En grupp börjar måndagen den 16 januari och en grupp onsdagen den 18 januari.

Var: Varmvattenbassängen Trampoolin/Friskis & Svettis Parkmöllan, Barkgatan 24, Malmö (hiss Friisgatan 45).

När: En grupp börjar måndagen den 16 januari kl. 17 - 17:45 och en grupp onsdagen den 18 januari kl. 12:30 - 13:15. Perioden är mellan vecka 3 och vecka 22. Totalt 18 tillfällen. Antingen är du med i måndags- eller onsdagsgruppen varje vecka. Det kommer att bli uppehåll under sportlovsveckan (20 och 22 februari) och påskveckan (5 och 10 april).

Hur: Våra erfarna ledare håller ett roligt gruppträningspass till medryckande musik i varmvattenbassäng. Rörelserna kan anpassas efter dina förutsättningar.

Kostnad: En grupp under 18 tillfällen kostar 900 kronor om du är medlem i Neuro Malmö. Efter bekräftelse av plats ange ditt namn och "bassäng" vid betalningen. Betala via Swish 123 344 49 57 eller bankgiro 273 - 2816.

Denna aktivitet erbjuds endast medlemmar i Neuro Malmö. Är du inte medlem i Neuro? Gå in på https://neuro.se/engagera/bli-medlem/www.neuro.se och registrera dig. Medlemsavgiften är 360 kronor per år som huvudmedlem och 180 kr som anhörigmedlem. 

I simhallen finns en trappa alternativt lift för att ta dig ner i bassängen. Egen rollator eller rullstol får tas med in i simhallen.

OBS! Neuro Malmö kommer inte att ha någon personal på plats. Ledarna hjälper vid behov till med att komma i och ur bassängen.

Neuro Malmö förstår att våra medlemmar kan ha behov av att ha med en assistent/ledsagare i bassängen. På förekommen anledning ber vi er att respektera att enbart deltagare med behov av assistans i bassängen använder det.

Anmälan görs till Neuro Malmös kansli på malmo@neuro.se eller 040-12 59 59. Ange vilken grupp du anmäler dig till. Om mån av plats tilldelas du därefter en plats i någon av grupperna. Hör gärna av dig till oss vid frågor.

Först till kvarn eftersom vi har begränsat antal platser.

Vi ses väl i bassängen? Välkommen med din anmälan!

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet