Bassängträning i Malmö HT -24

Höstens bassängträning börjar vecka 36 och pågår till och med vecka 51.

En grupp börjar måndagen den 2 september och en grupp onsdagen den 4 september.

Var: Varmvattenbassängen Trampoolin/Friskis & Svettis Parkmöllan, Barkgatan 24, Malmö (hiss Friisgatan 45).

När: En grupp börjar måndagen den 2 september kl. 17:10 - 17:55 och en grupp onsdagen den 4 september kl. 12:30 - 13:15. Perioden är mellan vecka 36 och vecka 51. Totalt 16 veckor. Antingen är du med i måndags- eller onsdagsgruppen varje vecka. 

Hur: Våra erfarna ledare håller ett roligt gruppträningspass till medryckande musik i varmvattenbassäng. Rörelserna kan anpassas efter dina förutsättningar.

Kostnad: En grupp under 16 tillfällen kostar 960 kronor om du är medlem i Neuro Malmö. Efter bekräftelse av plats ange ditt namn och "bassäng" vid betalningen. Betala via Swish 123 344 49 57 eller bankgiro 273 - 2816.

I simhallen finns en trappa alternativt lift för att ta dig ner i bassängen. Egen rullstol får tas med in i simhallen men för att minimera smuts i bassängen så används lånerullator från Trampoolin inne i simhallen.

Denna aktivitet erbjuds endast medlemmar i Neuro Malmö. Är du inte medlem i Neuro? Gå in på https://neuro.se/engagera/bli-medlem/ och registrera ditt medlemskap.

Medlemsavgiften för 2024 är 384 kronor per år som huvudmedlem och 216 kr som stödmedlem.

OBS! Neuro Malmö kommer inte att ha någon personal på plats. Ledarna hjälper vid behov till med att komma i och ur bassängen.

Neuro Malmö förstår att våra medlemmar kan ha behov av att ha med en assistent/ledsagare i bassängen. På förekommen anledning och begränsad plats i bassängen ber vi er att respektera att enbart deltagare med behov av hjälp i bassängen använder det och övriga medföljande sitter på bänken i simhallen.

Anmälan görs till Neuro Malmös kansli på malmo@neuro.se eller 040-12 59 59. Ange vilken grupp du anmäler dig till. I mån av plats tilldelas du därefter en plats i någon av grupperna. Hör gärna av dig till oss vid frågor.

Först till kvarn eftersom vi har begränsat antal platser.

Vi ses väl i bassängen? Välkommen med din anmälan!