Inbjudan till digital fikaträff för alla med neuromuskulära diagnoser

Neuros nationella NMD-grupp - 2023 års premiärsträff

Lever du med en muskelsjukdom? Eller är du anhörig till någon med en muskelsjukdom? Då har du kommit rätt till vårt nationella NMD-nätverk. Vårt mål är att skapa ett forum där vi både kan stötta varandra och kunna lyfta frågor som berör oss som lever med muskelsjukdomar runt om i Sverige.

Du vet väl vad som händer första onsdagen varje månad? Då har vi träff i Neuros nationella NMD-grupp :-)

Nästa träff är den 1 februari klockan 18-19:30.

Fixa en gofika till dig och anslut till vår digitala Zoomträff. Årets första träff 2023 kommer vi att ägna åt att introducera nytillkomna deltagare i gruppen och lära känna varandra. 

Länk till Zoom-träffen:

https://us06web.zoom.us/j/82287498451

Meeting ID: 822 8749 8451
Passcode: 654835

Vid problem kring inloggning ring:
0708-577 216

Genom det här NMD-nätverket vill vi synliggöra alla de neuromuskulära diagnoserna. Vi är 4000 personer i Sverige som lever med en neuromuskulär diagnos och hittills är cirka 700 olika diagnoser dokumenterade. Det innebär att nästan alla räknas som sällsynta diagnoser.

Vi vill sprida kunskap om hur det är att leva med neuromuskulära sjukdomar och vara ett kontaktnät och stöd för varandra och känna att vi hör hemma i Neuro.

Vi träffas regelbundet en gång i månaden via Zoom för en stund tillsammans där vi samtalar kring erfarenheter, frågor och tips som berör oss i både i stort och i smått. Vi har även en Facebook grupp "Neuros nationella NMD-grupp". Vartannat möte har vi ett tema och eventuellt någon föreläsare. Vad sägs om tema såsom familjeliv och assistans, resor, rehabilitering, sex och samlevnad?

Kom gärna med förslag på hur du vill att vår grupp ska utvecklas framöver och ge förslag på teman vi kan lyfta på våra framtida träffar.

Målet är att skapa ett forum där vi både kan stötta varandra och kunna lyfta frågor som berör oss som lever med muskelsjukdom runt om i Sverige.

Varmt välkomna önskar
Neuros nationella NMD-grupp

Caroline, Anette och Karsten

Följande datum är planerade under våren 2023

Tiden är 18:00-19:30 om inget annat anges.

1 februari

1 mars

5 april

3 maj

7 juni

Innehållsansvarig: Neuros nationella NMD-grupp

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet