Inbjudan till digital fikaträff för alla med neuromuskulära diagnoser

Neuros nationella NMD-grupp - fikaträff 30 november

Lever du med en muskelsjukdom? Eller är du anhörig till någon med en muskelsjukdom? Då har du kommit rätt till vårt nationella NMD-nätverk. Vårt mål är att skapa ett forum där vi både kan stötta varandra och kunna lyfta frågor som berör oss som lever med muskelsjukdomar runt om i Sverige.

Nästa träff, den 30 november klockan 18-19:30.

Brygg en kopp kaffe eller annat gott och anslut via länken nedan.

Länk till Zoom-träffen:

https://zoom.us/j/97207764296

Vid problem kring inloggning ring:
0708-577 216

Genom det här NMD-nätverket vill vi synliggöra alla de neuromuskulära diagnoserna. Vi är 4000 personer i Sverige som lever med en neuromuskulär diagnos och hittills är cirka 700 olika diagnoser dokumenterade. Det innebär att nästan alla räknas som sällsynta diagnoser.

Vi vill sprida kunskap om hur det är att leva med neuromuskulära sjukdomar och vara ett kontaktnät och stöd för varandra och känna att vi hör hemma i Neuro.

Vi träffas regelbundet en gång i månaden via Zoom för en stund tillsammans där vi samtalar kring erfarenheter, frågor och tips som berör oss i både i stort och i smått. Vi har även en Facebook grupp "Neuros nationella NMD-grupp". Vartannat möte planerar vi att ha ett tema med någon föreläsare.

Kom gärna med förslag på hur du vill att vår grupp ska utvecklas framöver och ge förslag på teman vi kan lyfta på våra framtida träffar.

Målet är att skapa ett forum där vi både kan stötta varandra och kunna lyfta frågor som berör oss som lever med muskelsjukdom runt om i Sverige.

Varmt välkomna önskar
Neuros nationella NMD-grupp

Följande datum är planerade under hösten 2022

Tiden är 18:00-19:30 om inget annat anges.

24 augusti – fikaträff

21 september – fikaträff

26 oktober - föreläsning

30 november - fikaträff

28 december - mellandagskul

Innehållsansvarig: Neuros nationella NMD-grupp

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet