Nyheter

Här omvärldsbevakar vi och publicerar det som kan vara aktuellt för dig som medlem i Neuro Malmö

 

Alla nyheter

MS-snack

Har du lust till lite MS-snack? Välkommen till gänget!

Läs mer

ALS-träff

Kommande träff i ALS-diagnosgruppen den 26/8 kl. 13

Läs mer
2020-06-14

Neuropromenaden 2020

Neuro Malmö - vi ställer inte in vi ställer om!

Läs mer
2020-05-13

Träningstips

I dessa tider där de flesta av oss måste stanna hemma och inte kan träffa någon är det ändå viktigt att vi rör på oss. Därför ger vi förslag på träningsfilmer som du kan träna när du själv vill alternativt delta på ett online pass vid en bestämd tid.

Läs mer
2020-04-01

IT-fixartjänst från 70 år efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer

Fler äldre i Malmö får nu ta del av IT-fixaren. Tjänsten ska tillfälligt vara tillgänglig från 70 års ålder istället från 75 år. Skälet är den rådande situationen med spridning av coronaviruset där Folkhälsomyndigheten uppmanar personer över 70 år att begränsa sina sociala kontakter.

Läs mer
2020-04-01

Serviceresor i Malmö stad erbjuder ensamåkning för färdtjänstkunder

Som ett led i att minska smittspridningen av covid-19 och för att möta färdtjänstresenärernas oro för smittspridning kommer serviceresor i Malmö stad från den 3 april till den 31 december att erbjuda sina resenärer att kunna resa ensamma under vardagar och i mån av plats.

Läs mer

Nyfiken på Mindfulness

För tredje gången arrangerar vi en prova – på workshop online. Med anledning av det rådande Coronaläget och Covid - 19 välkomnar vi dig att delta ifrån valfri plats.

Läs mer
2020-03-30

Digitala möte och aktiviteter via Zoom

Vi är just nu i en pressad situation som förening eftersom många av våra aktiviteter sker traditionellt genom fysiska möten.

Läs mer

Bassängträning

Vi startar upp bassängträningen igen och för att anpassa det till risken med Covid-19 är vi en liten grupp, alla håller avstånd och tider för omklädning och naturligtvis kommer vi inte om vi känner symtom. Så härligt med bassängträning!

Läs mer
2020-02-02

Samverkansmöte i Skåne (Neuro Skåne)

Lördagen den 1 februari träffades Skånes regionförening och lokalföreningarna i Neuro Malmös lokal.

Läs mer