Julresa

Årets julresa går till Wideröra Gård den 30 november

Vi samlas utanför kansliet på Ängelholmsgatan 6 i Malmö kl. 09:30. Avresa kl. 10:00.

Vi har tyvärr blivit tvingade att ändra lite i denna resa. Den går istället till julmarknaden på Wideröra Gård som ligger mellan Landskrona och Helsingborg och sedan lite innåt landet. Strax söder om Ekeby.

En traditionell julmarknad med ca. 80 st hantverkare och konstutställare. Mat i tält och sång och musik av Thommy Persson. Försäljning av korv och hembakat till fika.

När ögonen och shoppingkassarna mättats av intryck och pynt är det dags för magen att få sitt, så vi tar plats i bussen och åker till Tolånga 17. Här kliver vi in i en gårdskrog mitt på landet som har rasen Angus som specialitet, så nötkött står på menyn och vi bjuds till bords kl. 13.30. Efteråt finns tillfälle att besöka gårdens välfyllda butik som utöver köttprodukter även har lite smått & gott på hyllorna.

Ingen utflykt utan eftermiddagsfika men först kör bussen oss på en rundtur, innan stunden så småningom har kommit för en kaffeslurk med hembakat till. Kl 16.30 på mysiga Vismarlövs Café & Bagarstuga som också blir dagens sista stopp.

När vi är mätta och belåtna är det dags för hemfärd. Vi beräknar att vara i Malmö ca. kl. 18. Beställ färdtjänst till kl. 18.30.

Kostnad för allt detta är 250:-/person. Betalning sker i förskott till BG. 273-2816 eller swish 123 344 49 57. Om ni swishar ange då gärna person och aktivitet. Mest för att vår ekonomiansvariga

Anmälan  görs senast den 20 november som vanligt på 040—12 59 59 eller malmo@neuro.se.

Innehållsansvarig: Neuro Malmö

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet