Bilder på vacker natur och olika aktiviteter på Valjeviken
Neuro Malmös rekreationsresa på Valjeviken

Rekreationsresa till Valjeviken med Neuro Malmö den 27 augusti - 1 september 2023

AKTIVITETEN ÄR FULLBOKAD.

Årets rekreationsresa går som vanligt till kursgården och folkhögskolan Valjeviken i Sölvesborg med dess vackra miljö.

AKTIVITETEN ÄR FULLBOKAD.

Det blir sex härliga dagar med prova-på-verksamhet, föreläsningar och umgänge på kursgården Valjeviken i Sölvesborg. Självklart deltar du i de aktiviteter du vill och kan och vi har luft i programmet för att ge oss ett lugnt tempo. Möjlighet till egentid i denna vackra miljö direkt vid havet och med skogen runt knuten är underbart i sig. Läs mer om Valjeviken | Folkhögskola.

Vi åker i specialanpassad buss från Malmö söndagen den 27 augusti klockan 08:30 med samling 08:00. Bussen går hemåt igen fredagen den 1 september klockan 15:00. Det går bra att ta sig till Valjeviken på egen hand men avgiften för kursen är densamma. Om så önskas kan ansökan för milersättning fyllas i på plats och hanteras därefter av Valjevikens personal.

Programmet innehåller bland annat träningsformer utomhus, vattengympa, yoga, rullstolsteknik, funkisidrott, flottetur och segling blandat med olika föreläsningar om relationer, rättigheter och balans i livet. Vi kommer även att avnjuta en Medelhavsbuffé och umgås tillsammans några kvällar.

Hjärtligt välkommen med din anmälan till Neuro Malmös rekreationsresa via formulär på vår hemsida, e-post malmo@neuro.se eller telefon 040 – 12 59 59.

Medlemmar från hela Skåne är välkomna i mån av plats men Neuro Malmös medlemmar har förtur.

Neuro Malmö subventionerar resan mycket. Ordinarie kostnad är 1500 kronor för enkelrum/natt och 1200 kronor för dubbelrum per person och natt. Men som medlem betalar du 2800 kronor totalt. Då ingår fem övernattningar med helpension i sex dagar inklusive bussresa. Bussen avgår från Malmö.

Kostnaden för assistenter/ledsagare är 2800 kronor om man är medlem i Neuro. Utan medlemskap är kostnaden 6 000 kronor. Assistenter/ledsagare kan vid behov behöva dela rum.

OBS! Om du behöver assistent/ledsagare måste du själv ordna det. Neuro Malmös personal har inte resurser till denna extra hjälp.

Anmäl dig senast söndagen den 25 juni! OBS! Begränsat antal platser.

Ange i anmälan om du önskar enkelrum eller dubbelrum.

Du kommer med start från och med den 26 juni att få en bekräftelse på din plats samt ett formulär där du anger vilka hjälpmedel som behövs på rummet samt specialkost. När du har fått bekräftelsen kan du betala deltagaravgiften.

Sista betalningsdag är den 9 juli. Du betalar till Neuro Malmös bg 273-2816 eller

Swish 123 344 49 57. Glöm inte att ange namn och aktivitet Valjeviken.

Ingen återbetalning av deltagaravgiften efter sista betalningsdag om man inte kan uppvisa läkarintyg.

 

Vi ser fram emot din anmälan.

Med vänliga hälsningar,

 

Planeringsgruppen för rekreationsresan till Valjeviken 2023

Caroline och Gunilla

 

 

 

Innehållsansvarig: Neuro Malmö

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet