Sitt-Zumba online

Neuro Malmö fortsätter att erbjuda alla neuromedlemmar i hela Sverige att vara med på Zumba Gold online!

Länk: https://zoom.us/j/98041666478

Den 15 september kör vi igång med fysisk närvaro i lokalen i Malmö igen. För de som vill och kan vara med där. Instruktören kommer fortfarande vara med och köra aktiviteten digitalt/on-line via Zoom.

Från och nu kommer vi tyvärr inte ha samma mottagande som tidigare. Vi kommer att någon typ av mottagande. Vi får se hur vi gör.

Tillsammans kan vi alla vara med i Neuro Malmös friskvårdsaktivitet Zumba. Varje onsdag klockan 15:30 är det som gäller. 

Var med online via Zoom på datorn, surfplattan eller telefonen eller numera även fysikt i föreningslokalen. Ska du deltaga fysiskt måste du dock anmäla detta till kanslitet. Anmälningsformulär finns längre ner på sidan.

Anmälan är ett krav för fysisk närvaro i föreningslokalen eftersom vi kommer att servera lite goda smoothies efteråt och måste då veta antalet fysisk närvarande.

Vår instruktör Ljubica leder Zumbapass till medryckande musik. Främst är detta Sitt-zumba men har du gott om plats så prova att stå. Hon visar och förklarar tydligt de olika rörelserna. Du gör det du kan och orkar. Innan du vet ordet av så har du dansat både tango, cha-cha och vals. Här kommer ett smakprov.

Det enda du behöver göra är att klicka på länk till Zumban så kopplas du upp till Zumba online. Le, skratta och ha ett kul träningspass.

Se introduktion online:

 

Det går bra att klicka på länken en halvtimme innan passet startar för att se att tekniken fungerar! 

Vi ses digitalt på Zumba Gold. Välkommen att zumba med oss i Neuro Malmö!! 

 

 

 

Tack för din anmälan till fysisk närvaro på veckans sitt-zumba.

Innehållsansvarig: Neuro Malmö