Alla nyheter

Neuro ALS

Varmt välkommen på en spännande eftermiddag med föreläsningar om den neurologiska diagnosen als, amyotrofisk lateralskleros

Läs mer

Neurodagen 2018 - E-Hälsa

E-hälsa har inget egenvärde. E-hälsa ska bidra till god och jämlik hälsa. Digitala verktyg ska tillämpas så att patienterna kan utnyttja sina egna resurser. ANNIKA STRANDHÄLL Socialminister, på Nationella e-hälsodagen 21 februari 2018.

Läs mer
2018-08-21

Långasjönäs naturreservat

Förtrollande natur, gamla ruiner och oöverträffat lugn präglar Långasjönäs Naturreservat..

Läs mer
2018-08-17

Neurologinyheter från NIS - Vecka 33

Läs mer
2018-08-11

Neurologinyheter från NIS - Vecka 32

Nyhetsbrevet är endast avsett för personer inom sjukvården och läkemedelsindustrin.

Läs mer

Höst seminarium Polyneuropati – kunskap för diagnostiserade och anhöriga

Planeringen av höstseminariet är nu i full gång. Det blir i stort sett en upprepning av det mycket lyckade och uppskattade seminarium som vi genomförde 23 – 25 maj i år.

Läs mer
ALS
2018-08-11

INFORMATIONSMÖTEN OM ALS

Under hösten arrangerar Neuro på riksnivå tillsammans med professor Peter Andersen informationsmöten om ALS på tre platser i Sverige.

Läs mer
2018-08-05

Ledsagning i Blekingetrafiken

Blekingetrafiken har gjort några ändringar på sin hemsida som förhoppningsvis ska underlätta åtminstone informationssökningen.

Läs mer

Musiken i Valjeviken 26-28 oktober

Detta är en ny kurs med musik som verktyg. Det kommer finnas möjlighet att testa på instrument som är anpassade och det kommer finnas tillgång till en låtskrivarverkstad.

Läs mer

Motorer och andra hästkrafter 24 - 26 augusti

Detta är en helt ny kurs på Valjeviken, som Neuro Skånes ordförande Olof Hedberg, är kursledare för. Det kommer vara dagar som är blandade med motorljud, hästkrafter och finmotorik.

Läs mer