Påverka

Att vara förtroendevald eller medlem och som vill påverka samhället är en betydelsefull och central uppgift för Neuro. Att det finns engagerade och framtidsinriktade ledare i vår organisation är nyckeln till vår framgång. Neuros ambition är att ge våra förtroendevalda och medlemmar i hela landet förutsättningar att axla sitt påverkansarbete. Nu söker vi medlemmar som är intresserade ut av att vara med och påverka!

Tanken med den digitala påverkansgruppen är att Neuros föreningar och länsförbund får möjlighet till att utveckla sitt påverkansarbete genom att utbyta erfarenheter, hämta inspiration, diskutera gemensamma frågeställningar och få tips och råd. Träffarna sker varannan torsdag kl 19:00-20:30. OBS! Det är inte obligatoriska träffar och man kan delta när man vill/kan. Ditt deltagande styrs utifrån din tid och ork.

Ta kontakt

  • PJ Tjärnberg

    PJ Tjärnberg

    Medlemskap & Föreningsliv Kontakta mig för stöd och support i föreningsarbetet. Jag vägleder er i frågor så som föreningsadministration, föreningsutveckling och föreningsutbildning. Önskar ni få besök på er hemmaplan finns givetvis den möjligheten.

    Dold talang: Stort intresse för humle.
    Tel: 076-001 70 37

Handbok i påverkansarbete

Vill er förening/länsförbund börja driva intressepolitiska frågor på lokal eller regional nivå? Driver ni redan frågor men önskar få mer stöd med att planera eller utveckla ert arbete? Se hit! Dessa dokument är levande och kommer att uppdateras och revideras framöver. Tanken är ni ska kunna använda dessa som checklistor och praktiska arbetsverktyg. Det finns utbildning och vägledning som ni kan få när ni arbetar med detta material. Kontakta gärna Emma Södergren.

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet