Föreningens egen hemsida

Varje förening eller länsförbund har ett eget utrymme på Neuros webbplats. Adressen är Neuro.se/foreningensnamn. På sidan finns basinformation såsom kontaktinformation och styrelse. Här finns också möjlighet att publicera egna nyhetsartiklar och aktivitetsinbjudningar. Den eller de som är utsedda som webbredaktörer eller hemsidesansvariga får grundläggande introduktion i publiceringsverktyget.

Videointroduktion i 3 delar

Kom igång med publicering på neuro.se på mindre än15 minuter. I tre korta introduktionsvideos får du här en grundläggande introduktion till hur du publicerar nyheter, aktiviteter och bilder på din förenings hemsida. Se dem gärna i den ordning de presenteras (Del 1, 2 och 3).

Du kan titta så många gånger du vill. Du kan pausa och gå tillbaka om du tycker det går för fort. 

Del 1 - Skapa nyhet

 Del 2 - Skapa aktivitet

Del 3 - Bildhantering

Vill du hellre ha en personlig genomgång eller introduktion via Teams, hör av dig!

Fler filmer om webbpublicering på neuro.se

Föreningens landningssida - så funkar den

Kontaktpersoner

 • Mattias Nordgren

  Mattias Nordgren

  Webbansvarig redaktör Jag ansvarar för Neuros webb och digitala nyhetsbrev. Kontakta mig om du vill ha med nyheter eller tips i Neuroaktuellt eller Diagnosnytt. Jag är även kontaktperson när det gäller utveckling och underhåll av Neuros webb neuro.se. Tel: 076-001 70 27
 • Jenny Rundqvist

  Jenny Rundqvist

  IT-support föreningslivet Kontakta mig om du är förtroendevald och vill ha hjälp med allting som rör Office 365, till exempel föreningsmejlen, SharePoint eller Teams. Du kan även kontakta mig om du behöver hjälp med nytt lösenord till Office eller hemsidan. Jag stöttar även föreningslivet med utbildningar, antingen för en hel styrelse eller enskild person och bygger gärna en utbildning för att passa din styrelse så bra som möjligt.

  Dold talang: Har gröna fingrar och gillar att plantera.
  Tel: 076-001 70 39

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet