Påverkansarbete

Att vara förtroendevald eller medlem och som vill påverka samhället är en betydelsefull och central uppgift för Neuro. Att det finns engagerade och framtidsinriktade ledare i vår organisation är nyckeln till vår framgång. Neuros ambition är att ge våra förtroendevalda och medlemmar i hela landet förutsättningar att axla sitt påverkansarbete. Nu söker vi medlemmar som är intresserade ut av att vara med och påverka!

Under november månad 2021 en Teams grupp som startades under våren 2021 med fokus på påverkansarbete komma igång igen. Tanken med gruppen är att Neuros föreningar och länsförbund får möjlighet till att utveckla sitt påverkansarbete genom att utbyta erfarenheter, hämta inspiration, diskutera gemensamma frågeställningar och få tips och råd. Träffarna sker varannan tisdag kl 10:00-11:30 med start den 16e november samt varannan torsdag kl 19:00-20:30 med start den 18e november. OBS! Det är inte obligatoriska träffar och man kan delta när man vill/kan. Om man vill vara med två gånger på en vecka eller en gång i månaden går det också bra. Ditt deltagande styrs utifrån din tid och ork.

Vid frågor kontakta Emma Södergren, påverkansstrateg.

Tack för din intresseanmälan! Jag kommer att höra av mig för att ge dig mer information. Tänk på att deltagande i gruppen behöver förankras i din förening/länsförbundets styrelse. Mer information om detta kommer att ges. 

Ta kontakt

Handbok i påverkansarbete

Vill er förening/länsförbund börja driva intressepolitiska frågor på lokal eller regional nivå? Driver ni redan frågor men önskar få mer stöd med att planera eller utveckla ert arbete? Se hit! Dessa dokument är levande och kommer att uppdateras och revideras framöver. Tanken är ni ska kunna använda dessa som checklistor och praktiska arbetsverktyg. Det finns utbildning och vägledning som ni kan få när ni arbetar med detta material. Kontakta gärna Emma Södergren.

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet