Neurodagen 28 september

Ansök om bidrag för aktiviteter på Neurodagen 2023
Ansökning om bidrag görs i det webbaserade verktyget som finns här på föreningsservice under perioden 3 april - 14 maj.

Neuros föreningar och länsförbund kan ansöka om medel ur Neurofonden för publika aktiviteter på Neurodagen. Aktiviteterna ska ske i överensstämmelse med Neurofondens ändamålsparagraf om rehabilitering och rekreation och de av styrelsen fastställda riktlinjerna för beräkning av godkända kostnader. Rehabilitering och det kan vara ett lämpligt tema.

Neurodagen infaller den 28 september men som vanligt är det en period på drygt två veckor som är godkänd tidsperiod för att erhålla bidrag. Aktiviteter ska vara öppna för såväl medlemmar som icke medlemmar och ska genomföras under perioden 23 september – 8 oktober.

Varje ansökan och aktivitet kan beviljas medel för högst 30 000 kronor. Det är möjligt för förening och länsförbund att arrangera och söka medel för fler aktiviteter. Exempel på aktiviteter är temadag, prova-på-aktiviteter, konferenser om diagnos/symtom eller rehabilitering, information/utställning om Neuroförbundet och de frågor vi jobbar med.

Årets Neurorapport handlar om E-hälsa och kan vara ett lämpligt tema för aktiviteter. Förutom det så är genomförande av medlemsrekryterande aktiviteter av stort värde.

Ansökan kan avse kostnader för lokal, föreläsare, annons/information om aktiviteten, hjälpare/assistenter för att undanröja praktiska hinder, material, utrustning samt teknisk support och andra merkostnader om aktiviteterna genomförs digitalt.

Ansök om medel här!

 

 

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet