Höst seminarium Polyneuropati – kunskap för diagnostiserade och anhöriga

12 – 14 sep 2018 på Valjevikens Folkhögskola i Sölvesborg.

Planeringen av höstseminariet är nu i full gång. Det blir i stort sett en upprepning av det mycket lyckade och uppskattade seminarium som vi genomförde 23 – 25 maj i år.

Maj seminariet blev så gott som omedelbart fulltecknat och vi har redan fått in ett antal anmälningar till septemberseminariet men det finns fortfarande en del platser kvar.

Om vi kan erbjuda dig plats så kommer du att få en bekräftelse på ditt deltagande plus en inbetalningstalong på 1,100 kr alt 900 kr + 900kr som ska betalas till Neuro Malmö på Bankgiro 273-2816.

 

För höstens tillfälle gäller att anmälan skall vara gjord senast den 17 augusti.

Anmäler er gör ni genom att ringa in till Neuro Malmös kansli måndag – fredag kl. 10 – 13 på telefonnummer 040 – 12 59 59

Anmälningsavgiften betalas på bg. 273-2816. Ange namn och ’Polyneuropati Valjeviken’. Sista inbetalningsdag för seminariet är den 26 augusti 2018. Anmälan är då bindande.

 

Avgiften täcker kursavgift, två övernattningar, frukost, lunch och middag samt kaffe, vatten och frukt. Du får också fri tillgång till gymnastiksal och simbassäng.

Kostar 1 100:- om man bor i enkelrum, och det kostar 900:-/ person om man väljer att bo tillsammans i dubbelrum.

Hoppas vi får se dig på seminariet och att du får tillfälle att knyta många nya och värdefulla kontakter.

 

Med vänlig hälsning

Neuro Malmö

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet