Enkät om dina kontakter med Försäkringskassan

Enkät till Neuros medlemmar från Funktionsrätt Sverige


 
 
Neuro är en del av Funktionsrätt Sverige
Enkät om dina kontakter med Försäkringskassan
Så här skriver Funktionsrätt:

Vi får dagligen in berättelser från våra medlemsförbund om negativa erfarenheter av kontakter med Försäkringskassan. Det handlar om bedömning av ansökningar och bemötande, samt om alla typer av ersättningar, exempelvis sjukpenning, sjuk- och aktivitetsersättning eller merkostnadsersättning.

För att försöka få en samlad bild av hur våra förbunds medlemmar upplever kontakterna med Försäkringskassan har vi satt samman en mycket enkel enkät. Den innehåller nio frågor och går fort att besvara. Vi använder verktyget Survey Monkey och alla enkätsvar samlas in via länken nedan. Enkäten inleds med en förklarande text och ett kort stycke om personuppgifter.

Resultatet kommer att användas i vårt intressepolitiska arbete inom Funktionsrätt Sverige.

Sista svarsdatum är den 1 oktober, 2019.
Neuro är ett av 44 förbund inom Funktionsrätt Sverige. Ditt svar på enkäten är viktigt för både Neuro och Funktionsrätt, då dessa frågor är viktiga för oss att driva gemensamt.
 
 
 
 
Vi skickar detta till dig som är medlem i Neuro. Du kan avregistrera dig från utskick längst ner i mejlet.
Tel: 08-677 70 10
Neuro är en intresseorganisation specialiserad på neurologi. Vi finns för att ge dig information, stöd och framtidstro. Vårt mål är att personer som lever med neurologiska diagnoser ska få samma möjligheter, rättigheter och skyldigheter som alla andra.
Neuros nyhetsbrev produceras med stöd från Svenska Postkodlotteriet.

Neuro, Besök: Ågatan 12, Post: Box 4023 (Vegagatan 5), 172 34 Sundbyberg, Sweden


Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet