Hur svårt kan det vara – bara gör det!

Uppmuntrande uppmaningar stöter vi ofta på, problemet är att det faktiskt inte är helt sant. Vi vet att vi till exempel borde träna mer eller äta bättre. Vi vet ofta precis vad vi borde göra men gör det inte ändå, av en rad olika anledningar. Om det vore så enkelt skulle inte självhjälpsböcker vara mångmiljonsäljare.

Föreläsare - Folkhälsovetaren Hanna Isaksson som själv har en rörelsenedsättning föreläser om varför det kan vara så svårt att förändra beteenden. Hanna ger några tips på vägen för ett hälsosammare liv. Hon är projektledare för Stiftelsen Spinalis projekt Driv.

Anmälan - Mejla stockholm@neuro.se senast fredag 1 mars, ange om du vill medverka på plats eller digitalt via videolänk. Kom i god tid (helst inte senare än 13:45) föreläsningen börjar 14:00 och håller på till cirka 15:00. 

Länk - Klicka här för att ansluta till mötet (Microsoft Teams)

Neuro Stockholms temaföreläsningar sker digitalt på dagtid. Föreläsaren genomför föreläsningen digitalt som sänds "direkt" via länk på Zoom (videomöte). Du kan välja på att se föreläsningen hemifrån eller komma till vår lokal och se föreläsningen på storskärm. Vi kallar det för att du deltar digi-fysiskt. Vi lägger också ut föreläsningen på vår YouTube-kanal så du kan titta i efterhand.