Målarcirkel

Målarcirkel - Vill du vara med i vår målarcirkel? Rosie Samuelsson är vår nya cirkelledare under vårterminen.

- Jag har gått ett par nybörjarkurser i akvarell och ser mig själv som en hobby-målare. Har målat akvarell till och från sedan 4-5 år tillbaka och målar i perioder. Jag har testat att måla i både olja och akryl, men tycker att akvarell är roligast.

Akvarellmålning handlar så mycket om teknik och jag tror att det är något som alla kan lära sig och bli bra på. Men det gäller att lära sig grundteknikerna, öva mycket och hålla i gång målningen. Det ingår akvarellfärg (i liten låda), tejp och papper för övningarna. Fast du får ta med dig egna penslar. Även extra akvarellpapper och akvarellfärger om du vill måla mer. Vill du lämna kvar dina tavlor efter varje gång så går det bra. Vattenburkar finns i lokalen.

Monika Ljunggren är där som medhjälpare och förbereder inför kursen. Byter vatten och ger er en handräckning när det behövs. Vi bjuder på kaffe, te och kaka.

Anmälan - Låter det roligt så anmäl dig senast fredag 17 februari genom att mejla  stockholm@neuro.se. Begränsat antal platser. Lämna återbud om du inte kan komma.

Var - Tellus Fritidsscener, Lignagatan 8 (Hornstull), klubbrum 3.

När - Tisdagar 10 gånger med start 21 februari – 25 april. Vi avslutar terminen med vernissage tisdag 25 april, kl. 17:00-19:00. Fatbursgatan 19

Tid - klockan 11:00 – 14:00.

Kostnad - 600 kronor. Materialkostnaden står du själv för.