Diagnosträff för medlemmar

Diagnosträff - Är en möjlighet för dig som har en särskild diagnos att träffa andra medlemmar med samma diagnos. Innehållet på en träff bestämmer ni själva, kansliet erbjuder fika och en mötesplats.

Att möta andra människor som befinner sig i en situation som liknar sin egen kan vara väldigt värdefullt. I viss fall finns redan etablerade grupper där du är välkommen att delta. Om det är första gången en träff sker kan mötet förhoppningsvis leda fram till att en grupp bildas och att gruppen kan träffas flera gånger.

Det är du som medlem som själva måste engagera dig, kansliet står enbart för lokal och fika. Om du vill delta digitalt meddelar du det när du anmäler dig så skickar vi en länk till videomöte. Träffarna sker i vår lokal på Fatbursgatan 19, precis vid Södra Station (uppgången mot Swedenborgsgatan).

Datum för de olika diagnosträffarna hittar du i medlemstidningen, de annonseras även i vårt nyhetsbrev.   

Anmäler dig gör du genom att mejla stockholm@neuro.se

Varmt Välkomna!

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet