Temaföreläsning - Tremor

Vid essentiell tremor påverkas kroppen av rytmiska skakningar. Det vanligaste tillståndet är att händer drabbas men även huvud, bålen, rösten och benen kan bli drabbade. En person med essentiell tremor kan ha svårt att göra vardagliga sysslor och på grund av sjukdomens symtom även bli socialt begränsad.

Föreläsare - Mathias Sundgren, Neurolog, Karolinska Institutet

Anmälan - mejla stockholm@neuro.se senast tisdag 17 oktober.

När - Kom i god tid (helst inte senare än 14:45) föreläsningen börjar 15:00.
För dig som önskar kostar kaffe och kaka 20 kr.

Neuro Stockholms temaföreläsningar sker digitalt på dagtid. Föreläsaren genomför föreläsningen digitalt och sänds "direkt" via länk på Zoom. Du som medlem kan välja på att se föreläsningen hemifrån eller komma till vår lokal och se föreläsningen på storskärm. Vi kallar det för att du deltar digi-fysiskt.

Förutsatt att föreläsaren godkänt det lägger vi också ut föreläsningen på vår YouTube-kanal så du kan titta i efterhand i upp till en månad efteråt.

Det är obligatorisk anmälan till våra föreläsningar. Du anmäler dig via mejl stockholm@neuro.se om inget annat anges. Ange om du kommer till vår lokal eller om du behöver en länk för att titta hemifrån. Max antal besökande gäster inklusive assistenter eller ledsagare är 15 personer. Tänk på våra allergiker - undvik starka dofter. Välkomna!

 

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet