Temaföreläsning - Tremor

Vid essentiell tremor påverkas kroppen av rytmiska skakningar. En person med essentiell tremor kan ha svårt att göra vardagliga sysslor och på grund av sjukdomens symtom även bli socialt begränsad.

Föreläsare - Mathias Sundgren, Neurolog, Karolinska Institutet

Föreläsningen har genomförts, du kan titta på den nedan eller via vår kanal på YouTube

Vänligen godkänn marknadsförings cookies för att kunna se videon

 

Tillvägagångssätt - Neuro Stockholms temaföreläsningar sker digitalt på dagtid. Föreläsaren genomför föreläsningen digitalt och sänds "direkt" via länk på Zoom. Du som medlem kan välja på att se föreläsningen hemifrån eller komma till vår lokal och se föreläsningen på storskärm. Vi kallar det för att du deltar digi-fysiskt.

Förutsatt att föreläsaren godkänt det lägger vi också ut föreläsningen på vår YouTube-kanal så du kan titta i efterhand i upp till en månad efteråt.

Det är obligatorisk anmälan till våra föreläsningar. Du anmäler dig via mejl stockholm@neuro.se om inget annat anges. Ange om du kommer till vår lokal eller om du behöver en länk för att titta hemifrån. Max antal besökande gäster inklusive assistenter eller ledsagare är 15 personer. Tänk på våra allergiker - undvik starka dofter. Välkomna!