Temaföreläsning - LSS

Vill du veta mer om assistansersättningen, LSS och nya regler inom personlig assistans? Eller funderar du på hur man söker assistans och vilka underlag som krävs? Erik är en mycket erfaren och uppskattad föreläsare för intresseföreningar, föräldragrupper, kommuner med flera. Han ger med många talande exempel en enkel och tydlig bild av hur LSS fungerar.

Föreläsare - Erik Wahlgren, Föreläsare inom LSS och personlig assistans, Humana

Anmälan - mejla stockholm@neuro.se senast tisdag 27 september.
Kom i god tid (helst inte senare än 13:45) föreläsningen börjar 14:00.
För dig som önskar kostar kaffe och kaka 20 kr.

Neuro Stockholms temaföreläsningar sker digitalt på dagtid. Föreläsaren genomför föreläsningen digitalt och sänds "direkt" via länk på Zoom. Du som medlem kan välja på att se föreläsningen hemifrån eller komma till vår lokal och se föreläsningen på storskärm. Vi kallar det för att du deltar digi-fysiskt.

Förutsatt att föreläsaren godkänt det lägger vi också ut föreläsningen på vår YouTube-kanal så du kan titta i efterhand i upp till en månad efteråt.

Det är obligatorisk anmälan till våra föreläsningar. Du anmäler dig via mejl stockholm@neuro.se om inget annat anges. Ange om du kommer till vår lokal eller om du behöver en länk för att titta hemifrån. Max antal besökande gäster inklusive assistenter eller ledsagare är 15 personer. Tänk på våra allergiker - undvik starka dofter. Välkomna!

 

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet