Temaföreläsning - LSS

Vill du veta mer om assistansersättningen, LSS och nya regler inom personlig assistans? Eller funderar du på hur man söker assistans och vilka underlag som krävs? Erik är en mycket erfaren och uppskattad föreläsare för intresseföreningar, föräldragrupper, kommuner med flera. Han ger med många talande exempel en enkel och tydlig bild av hur LSS fungerar.

Föreläsare - Erik Wahlgren, Föreläsare inom LSS och personlig assistans, Humana

Föreläsningen har genomförts, du kan titta på den nedan eller via vår kanal på YouTube

Vänligen godkänn marknadsförings cookies för att kunna se videon


Nedan hittar du information som förekommer i föreläsningen
…………………………………………………………………………………………………………
Humana - Assistansrådgivning
Telefon: 020 - 70 80 87
E-post: assistansradgivning@humana.se
…………………………………………………………………………………………………………
Assistanskoll
Telefon: 08 - 506 22 177
Hemsida: www.assistanskoll.se
…………………………………………………………………………………………………………
BOSSE - Råd, Stöd & Kunskapscenter
Telefon: 08 - 544 886 60
Hemsida: www.bosse-kunskapscenter.se
…………………………………………………………………………………………………………

Neuro Stockholms temaföreläsningar sker digitalt på dagtid. Föreläsaren genomför föreläsningen digitalt och sänds "direkt" via länk på Zoom. Du som medlem kan välja på att se föreläsningen hemifrån eller komma till vår lokal och se föreläsningen på storskärm. Vi kallar det för att du deltar digi-fysiskt.

Förutsatt att föreläsaren godkänt det lägger vi också ut föreläsningen på vår YouTube-kanal så du kan titta i efterhand i upp till en månad efteråt.

Det är obligatorisk anmälan till våra föreläsningar. Du anmäler dig via mejl stockholm@neuro.se om inget annat anges. Ange om du kommer till vår lokal eller om du behöver en länk för att titta hemifrån. Max antal besökande gäster inklusive assistenter eller ledsagare är 15 personer. Tänk på våra allergiker - undvik starka dofter.