Medverka i Kraftpodden!

Kraftpodden är ett helt ideellt projekt, som riktar sig till människor med funktionsnedsättningar som finns men inte syns, så som neurologiska, neuropsykiatriska, fysiska, psykiska och intellektuella. Erika och Tapio har själva erfarenheter av att leva med funktionsnedsättningar som finns men inte syns. Syftet är att öka samhällets kunskap och förståelse för människor i ovanstående situation, genom att varje termin ta upp ämnen som rör olika delar av en människas  liv så som t.ex. arbetsliv, bemötande, fritid m.m.

" Den här terminen tar vi upp Ämnet Fritid säsong 4. Detta sker i intervjuform, med hjälp av frågeformulär som vi använder oss av. Det sker oftast via Skype eller Zoom. Vi har samarbete med Studiefrämjandet Sörmland. Vi brukar göra 1-2 avsnitt per månad, mellan 10-20 minuter varje avsnitt. Hoppas att någon av era medlemmar skulle vara intresserade av att delta. "

Om du är intresserad av att delta så kontaktar du oss och fyller i frågeformuläret som du kan ladda ner nedan. Kraftpodden finns ute på bland annat Spotify, om man vill höra hur det har låtit tidigare säsonger.

Med vänlig hälsning Erika Nordström och Tapio Aho - Kraftpodden

E-post: kraftpodden@outlook.com

Mobilnummer: 073-9474716