Linslusar efterlyses

Funktionsrätt Stockholms län söker en stolt funkis som vill vara modell till deras porträttgalleri av funkisar som ska hänga i deras lokaler på Sankt Göransgatan. Linslusar med synliga och osynliga funktionsvariationer efterlyses för porträttfotografering i studio. 

De kommer även göra några gruppbilder för att illustrera gemenskap/föreningsliv. Bilderna kommer att användas i tryckmaterial eller bildmaterial(bildbank), presentationer som handlar om funktionsrättigheter i vårt intressepolitiska arbete. Fotograferingen kommer ske i en studio i november/december i år. 

Varje modell får en ersättning på 1500 sek före skatt. Modellen får kopia/kopior på sin/sina bild/bilder. Rättigheter till bilderna ägs av Funktionsrätt Stockholms län. 

Om du är intresserad kontaktar du Johanna Sommansson via mejl johanna.sommansson@funktionsrattstockholmslan.se


Neuros Riksförbund ska ta foton för användning i Neuros kommunikation de kommande åren. Det betyder att bilderna kommer att användas digitalt, i foldrar och annat material. Personerna som medverkar blir ansiktet utåt för Neuro under ett par år, mångfald i diagnos, ålder, kön och bakgrund bland deltagarna eftersträvas. Du kan också vara med som anhörig. 

Fotosessionen kommer vara 9 oktober centralt i Stockholm. Vi har en proffsig fotograf samt smink på plats. Ingen ersättning utgår.

Om du är intresserad kontaktar du Jenny Höglund via mejl jenny.hoglund@neuro.se