Konstcirkel

Presentation av vår cirkelledare Anita Nyberg - När jag i våras blev tillfrågad om att vara cirkelledare för Konstcirkeln inom Neuro Stockholm tyckte jag det lät väldigt roligt.

Egentligen har jag inte någon formell konstutbildning men jag målar mycket själv och tycker om att inspirera andra att tycka det är roligt att måla och skapa utifrån sina egna förutsättningar.

Jag har gått flera kurser inom Vedic Art där man fokuserar på att måla intuitivt, utifrån sig själv, utan prestationskrav. På ABF har jag målat med akrylfärger under ledning av en lärare som är utbildad på Konstfack.

Hemma målar jag både med akryl och akvarell och tycker egentligen båda är lika roligt. Framförallt tycker jag om att måla och skapa väldigt fritt.

Vill du måla av något föremål eller bild får du gärna göra det men jag kommer inte begära av er att ni alla ska måla av och efterlikna samma föremål.

Hoppas det här låter roligt och spännande. Jag är helt övertygad om att vi kommer ha roligt under resans gång!

Anmälan - Låter det roligt så anmäl dig genom att mejla stockholm@neuro.se. Begränsat antal platser. Lämna återbud om du inte kan komma.

Var - Tellus Fritidscener, Lignagatan 8(Hornstull), klubbrum 3.

När - Tisdagar 10 gånger med start 6 september till 8 november då det är vernissage.

Tid - klockan 11:00 – 14:00.

Kostnad - 600 kronor. Materialkostnaden står du själv för.