”Föräldraskap” och att leva med diagnos

Hej! Jag heter Erika Nordström och driver tillsammans med min man Tapio det helt ideella projektet Kraftpodden, som riktar till människor med funktionsnedsättningar som finns men inte syns, som neurologiska, neuropsykiatriska, fysiska, psykiska och intellektuella. Som vi själva har erfarenheter av.

Nästa säsong ska det handla om ämnet ”Föräldraskap” om att vara förälder och leva med diagnos. Det vill säga säsong 6. Då söker vi åter igen efter frivilliga som vill dela med sig av sina tankar och erfarenheter. Det kan med fördel köras via Skype, och då kan ni komma ifrån vilken region som helst i landet, om inte ett möte på Studiefrämjandet Sörmland är möjligt, då vi samarbetar med dem. Detta sker i intervjuform, och naturligtvis får deltagare vara med och ändra eller lägga till frågor i formuläret som vi använder oss av. Med start i slutet av Augusti- början av September. 1-2 avsnitt per månad max. Detta drivs helt ideellt och är inte vinstdrivande på något sätt. Vi hoppas på att öka förståelsen samt förändra synen på människor med olika funktionsnedsättningar.

Vi vänder oss åter igen till funktionsnedsättningar som finns men inte syns: Fysiska, psykiska, neuropsykiatriska, neurologiska, intellektuella. Tidigare deltagare är naturligtvis välkomna att delta igen.

Skriv till: kraftpodden@outlook.com, Gör så här: Gör en kort beskrivning av dig själv, och lite varför du vill delta. Lämna också namn, mejladress och telefonnummer, så vi kan kontakta dig om tid och dag för avsnitt.