Fjäderkväll

Fjäderkväll - Rosanna Hagelin Strååt, som designar och tillverkar smycken och accessoarer under märket Artzy i sin ateljé, besöker oss igen. Rosanna tar med sig sina regnbågsfärgade fjäderextensions som du sätter in i ditt hår. Det kommer finnas möjlighet att köpa fjädrar och få dem insatta i håret.

• 1 fjäder kostar 75 kronor
• 3 fjädrar kostar 195 kronor
• Insättning av fjädrarna ingår i priset

Om du vill återvända fjädrar som du haft i håret tidigare så kostar det 50 kronor/knippe att få dem insatta igen. Det kommer också finns drömfångare och örhängen till försäljning.

Anmälan - kontakta oss senast tisdag 15 mars på mejl stockholm@neuro.se Begränsat antal platser. Lämna återbud om du inte kan komma.

Var - I vår lokal på Fatbursgatan 19, i samma byggnad som Södra Station. För att få vistas i våra lokaler måste du kunna visa upp ett vaccinationsbevis.

När - tisdag 22 mars, klockan 17:00 – 20:00.

Kostnad - 80 kronor, det kommer att serveras en räksmörgås med dryck (önskas ett glas vin kostar det 30kr). Kaffe och kaka.

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet