Att leva med blås- och tarmproblem

Välkommen på Temaföreläsning!

Att leva med blås- och tarmproblem efter en neurologisk påverkan är oftast väldigt tabubelagt och svårt att prata om. Maria berättar om varför dessa problem med tarm och blåsa kan uppstå och Renée berättar om sin upplevelse av hur det är att ha problemet och hur hon har kommit till rätta med det. I sitt arbete som Rehabsamordnare och terapeut träffar Renée många med liknande problematik. Många lider i onödan. Därför har det blivit ett uppskattat inslag i rehabiliteringen att prata om det och få lösningar för att kunna fortsätta vara aktiv och social.

Föreläsare -
Maria Bergsten från Wellspect, Renée Torndahl från CercaDeTi Rehab AB. 

Datum - Tisdag 28 mars.  

När - Kom i god tid (helst inte senare än 13:45) föreläsningen börjar 14:00 till ca.15:00.  

Anmälan - Mejla stockholm@neuro.se ange om du vill komma till lokalen eller deltar via länk. 

Länk - Här publiceras en Zoom-länk dagen innan Temaföreläsningen. 

Neuro Stockholms temaföreläsningar sker digitalt på dagtid. Föreläsaren genomför föreläsningen digitalt och sänds "direkt" via länk på Zoom (videomöte). Du kan välja på att se föreläsningen hemifrån eller komma till vår lokal och se föreläsningen på storskärm. Vi kallar det för att du deltar digi-fysiskt. Vi lägger också ut föreläsningen på vår YouTube-kanal så du kan titta i efterhand.

Vi använder cookies för att ge dig en optimal användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy: neuro.se/integritet