Filmposter från filmen Wonder. Foto.
© Lions Gate

Obligatorisk föranmälan! 

Det är jätteviktigt att du anmäler dig om du vill komma och lika viktigt att avanmäla om du inte kan komma. Det går med andra ord inte att bara dyka upp vid dörren. Utan anmälan kommer du tyvärr inte att bli insläppt. För allas bästa behöver vi kunna planera inför visningen och därför är vi väldigt hårda med att anmälan innan är obligatorisk.

Vi tittar på film men håller avståndet, servering av popcorn och eventuell dryck sker vid din plats. Avstå film - om du inte känner dig frisk och har symtom som snuva, hosta, feber, andningsbesvär, halsont, huvudvärk, muskel- och ledvärk eller illamående. Avstå också om du tillhör en riskgrupp och eller är över 70 år.

Handling: August Pullman, en pojke med en ansiktsdeformation, ska börja femte klass och för första gången på en vanlig grundskola. Hans livsglädje och personlighet kommer att förändra livet för alla runt omkring honom. En ödmjuk, berörande och stark berättelse om att hitta sin styrka och välja att vara snäll. Filmen är baserad på New York Times-bästsäljaren med samma namn av R. J. Palacio.

Skådespelare: Jacob Tremblay, Julia Roberts, Owen Wilson, Mandy Patinkin, Daveed Diggs.

Regi: Stephen Chbosky

Filmen börjar 18.00. Längd 2 timmar. Stor bioduk. Ledsagare finns på plats.
Vi bjuder på popcorn. Läsk eller ramlösa 10 kr. 
Anmälan/återbud, senast två dagar i förväg, via formuläret nedan
eller på telefon 08–720 29 40