Julfest 2017-12-02

Den 2 december hade föreningen sin årliga julfest. I år var vi i Sätila Bygdegård.

Styrelsen träffades runt tolv-tiden. Då hade kokerskorna redan varit igång i flera timmar för att laga all julmat som vi skulle äta och njuta av.
När alla bord och stolar var framme var det dags för dukning, nu åkte dukar och porslin fram. Som vanligt dukades det också upp ett bord med många fina vinster.

Vid tre tiden hade de flesta medlemmar kommit, lotterna gick åt. Alla bjöds på glögg och pepparkaka när de kom. Julfesten inleddes med ett vackert Luciatåg, de hade en mycket fin repertoar. Sedan var det dags för den goda julmaten. Alla lät sig väl smaka.

Eftermiddagens/kvällens underhållning stod "Barmark" för, med den äran, det var trevlig musik till maten och under resten av kvällen. När alla ätit var det dags för vinstdragning. Det var många som vann fina vinster.

Eva avtackade kökspersonalen, de var lika fantastiska som vanligt. Naturligtvis fick de blommor och applåder. Eva passade även på att överlämna blommor som ett litet tack till de som skött köket på Örbygården under våra aktiviteter under året.

Stämningen var på topp och alla önskade varandra en God Jul och en önskan om ett lyckosamt nytt år. Strax för nio tiden var allt undanstädat och även styrelsen åkte hem.

I år hade vi musik till arbetet, väldigt trevligt.
Styrelsen önskar alla en GOD JUL & GOTT NYTT ÅR
Foto och Text: Kicki Staffas.